Tijdens de wintermaanden : zaterdag gesloten om 16u.   Wij bieden een uitgebreid gamma aanhangwagens te koop aan, eveneens diverse aanhangwagens te huur.   Tijdens de wintermaanden : zaterdag gesloten om 16u.
LVW.be / Aanhangwagen Kalmthout

Aanhangwagen Kalmthout

Een aanhangwagen koopt of huurt u in de omgeving van Kalmthout bij Van Wallendael BVBA. Ook voor speciaalbouw van aanhangwagens kunt u bij ons terecht; wij zien dit als een echte uitdaging. Zo hebben wij al eerder op aanvraag zittribunes en mobiele podia gebouwd. Maar u kunt voor nog veel meer zaken bij ons terecht. Als u vragen heeft, helpen wij u graag verder. Onze medewerkers kunnen u voor iedere situatie van een deskundig advies voorzien.

Aanhangwagen kopen of huren in de omgeving van Kalmthout

Wij kunnen u altijd in de omgeving van Kalmthout een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding van onze aanhangwagens bieden door onze volgende krachtpunten:

  • Wij maken uitsluitend gebruik van stevig materiaal;
  • Wij hebben een eigen constructieatelier;
  • Ook na de verkoop bieden wij u een optimale service.

Onze medewerkers zijn ook in staat om voor alle merken aanhangwagens herstelwerkzaamheden te verrichten. Wij beschikken over een zeer grote voorraad onderdelen waardoor wij u een snelle en correcte service kunnen bieden. Heeft u slechts eenmalig een aanhangwagen in de omgeving van Kalmthout nodig? Dat kunt u bij Van Wallendael BVBA een geschikte aanhangwagen huren! Bel ons daarvoor op het telefoonnummer 0032 (0)3 667 79 21 of kom langs bij onze zaak in Essen.  Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 08:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten. Wij zien u graag verschijnen!

Onze bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:


Aanhangwagen huren | Reparatie aanhangwagens Kalmthout | Gesloten aanhangwagen | Aanhangwagen ongeremd

Vraag vrijblijvend een offerte aan:


schuifmodern_01_1 plateau_01.jpg speciaal_02_1.jpg ballustrades_01.jpg las_02 optie_11 TWH05_2